Скадовська міська громада
Херсонська область, Скадовський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Дорогі скадовчани! Щиро вітаю вас із визначним державним святом — Днем Конституції України!

Дата: 27.06.2019 15:05
Кількість переглядів: 455

Наш Основний закон – це втілення ідеалів свободи і справедливості, головний оберіг державності та демократії, гарант незалежності та соборності України. Бажаю, щоб це свято об’єднало нас усіх у бажанні змінити життя на краще, проявляти відповідальність, самовіддано працювати, самореалізовуватись і цим забезпечити справжній розквіт рідного міста та усієї України, гідне життя громадян, щасливий завтрашній день наших дітей. Адже в пріоритеті Основного Закону — людина, її життя, здоров’я, честь, гідність, недоторканність та безпека.
 

З нагоди державного свята бажаю послідовно та наполегливо боротися за ефективне втілення в житті конституційних принципів, що створюють правові умови для стабільної діяльності громадянського суспільства.  

Бажаю щастя, взаєморозуміння, достатку, довгих років життя, миру та благополуччя! Нехай демократичні принципи Конституції стануть реаліями нашого сьогодення на благо всієї України!

Нехай ніколи не залишає вас віра в світле майбутнє нашої держави, а досвід, творча енергія, сила і розум будуть спрямовані на благо власної родини, рідного  міста і українського народу.

 

 

Щиро ваш

Олег Сокольчук

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора