Скадовська міська громада
Херсонська область, Скадовський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

«ПрофіКемп» - живи і працюй в Україні!

Дата: 12.06.2019 15:11
Кількість переглядів: 971

У Скадовську триває фінал Міжрегіонального інноваційного проекту «ПрофіКемп». Сьогодні команди-лідери з Київської, Львівської, Закарпатської і Херсонської області виборюють перемогу. Варто відзначити, що Херсонщину представляє команда Скадовської спеціалізованої загальноосвітньої школи «Академія творчості».

Фото без опису

Протягом року роботи в проекті «профікемпівці» активно спілкувались заочно — у спільному блозі й у соціальних мережах. Тепер же друзі зберуться разом, щоб переконливо продемонструвати туристичну привабливість свого рідного краю, поділитися з друзями своїми знаннями про нього — а заодно й свою обізнаність у професіях туристично-рекреаційного комплексу.

 

На урочистому відкритті фіналу проекту «ПрофіКемп» учасників і гостей привітав секретар міської ради Сокольчук О.М., подякував учасникам за активне впровадження благородної мети задля розвитку рідного краю, вручив відзнаку міського голови за значний внесок у справу реалізації інноваційного проекту з профорієнтації учнівської молоді «Профі Кемп», активну громадську позицію, впровадження соціальних проектів на благо розвитку громади міста Андрющенко Катерині Олександрівні, директору Скадовської районної філії Херсонського обласного центру зайнятості.http://https://youtu.be/X7ry2rWIqVY



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора