Скадовська міська громада
Херсонська область, Скадовський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Засідання LХVІІ позачергової сесії міської ради

Дата: 24.05.2019 15:57
Кількість переглядів: 586

24 травня 2019 року відбулось засідання LХVІІ позачергової сесії міської ради VII скликання

https://youtu.be/L1nvpX_2vyw

На порядок денний сесії було внесено наступні проекти:

Фото без опису

1. Про надання згоди на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж частини земельної ділянки на яку поширюється право строкового сервітуту на безоплатній основі.

2. Про надання згоди на відновлення меж земельних ділянок для обслуговування житлових будинків та господарських будівель у м. Скадовську та передачу земельних ділянок у власність.

3. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, розташованої на території Скадовської міської ради.

4. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду.

5. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування.

6. Про дозвіл на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування для обслуговування багатоквартирного житлового будинку у м. Скадовську ОСББ “Жемчужина”.

7. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлових будинків та господарських будівель у м. Скадовську та передача її у власність (присадибна ділянка).

8. Про врегулювання земельних відносин.

9. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості).

10. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлових будинків та господарських будівель у м. Скадовську (присадибна ділянка).

11. Про врегулювання земельних відносин.

12. Про надання згоди на відновлення меж земельної ділянки для обслуговування житлового будинку та господарських будівель у м. Скадовську та передачу земельної ділянки у власність.

13. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки.

14. Про надання згоди на відновлення меж земельної ділянки для обслуговування житлових будинків та господарських будівель у м. Скадовську.

15. Про передачу земельної ділянки у спільну сумісну власність для обслуговування житлового будинку та господарських будівель у м. Скадовську.

16. Про надання про проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки.

17. Про надання заміну сторони в договорі оренди земельної ділянки.

18. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлових будинків та господарських будівель у м. Скадовську та передача її у власність (присадибна ділянка).

19. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для обслуговування житлових будинків та господарських будівель у м. Скадовську.

20. Про врегулювання земельних відносин.

21. Про надання згоди на відновлення меж земельної ділянки для обслуговування житлового будинку та господарських будівель у м. Скадовську та передачу земельної ділянки у власність.

22. Про заміну сторони в договорі оренди землі від 14.08.2018 р. номер запису про інше речове право 27528082.

23. Про розірвання договорів оренди комунального майна за адресою: м. Скадовськ, вул. Шмідта, 34-а.

24. Про продовження терміну оренди частини майнового комплексу кінотеатру “Скадовськ”.

25. Про затвердження умов конкурсу та незалежної оцінки щодо надання в оренду об’єкта комунальної власності - вбудовані нежитлові приміщення підвалу, за адресою: м. Скадовськ, вул. В. Чорновола, 9.

26. Про затвердження незалежних оцінок з рецензією об’єктів комунальної власності - нежитлових приміщень майнових комплексів шкіл міста Скадовська.

27. Про затвердження експертної оцінки на об’єкт комунальної власності - нежитлових приміщень гаражів.

2.28. Про надання в оренду об’єктів комунальної власності ПП “ПФП “Адоніс”, ТОВ “Скадовська харчосмакова фабрика”.

29. Про надання в оренду майнового комплексу літнього кінотеатру ім. Т.Г. Шевченко за адресою м. Скадовськ, вул. Покровська, 27.

30. Про затвердження структури та граничної штатної чисельності Скадовської міської ради та її виконавчого комітету.

31. Про затвердження Положення про сектор організаційно-кадрового забезпечення виконавчого комітету міської ради.

32. Про погодження штатних розписів комунальному підприємству “Очисні споруди” Скадовської міської ради Херсонської області.

33. Про розгляд звіту фінансово-господарської діяльності та виконання фінансового плану комунального підприємства “Очисні споруди” за 2018 рік.

34. Про внесення змін до Порядку та умов застосування тарифної системи оплати праці в комунальних підприємствах “Очисні споруди” та “Водне господарство” Скадовської міської ради”, затверджених рішенням XXIII позачергової сесії міської ради сьомого скликання від 29 грудня 2016 року № 358.

35. Про встановлення розмірів орендної плати за земельні ділянки комунальної власності територіальної громади міста Скадовська.

36. Про встановлення місцевих податків і зборів на території міста Скадовська на 2020 рік.

37. Звіт про хід та результати виконання Програми соціально-економічного та культурного розвитку міста Скадовська та цільових програм на 2019 рік за підсумками січня-березня 2019 року.

38. Звіт виконавчого комітету міської ради про хід і результати виконання бюджету міста Скадовська за І квартал 2019 року.

39. Про внесення змін до рішення міської ради від 21.12.2018 року № 903 “Про затвердження “Програми соціально-економічного та культурного розвитку міста Скадовська та цільових програм на 2019 рік”.

40. Про внесення змін до рішення міської ради від 21.12.2018 року № 904 “Про міський бюджет м. Скадовська на 2019 рік’’.

41. Про затвердження Порядку визначення обсягів пайової участі власників тимчасових споруд торговельного, побутового, соціально-культурного чи іншого призначення для провадження підприємницької діяльності в утриманні об'єктів благоустрою міста Скадовська.

42. Про зміну найменування комунального закладу ясел-садка № 3 “Дзвіночок” м. Скадовська та внесення змін до статуту шляхом затвердження його в новій редакції.

43. Про зміну найменування комунального закладу ясел-садка № 6 “Теремок” м. Скадовська та внесення змін до статуту шляхом затвердження його в новій редакції.

44. Про зміну найменування комунального закладу ясел-садка № 7 “Казка” м. Скадовська та внесення змін до статуту шляхом затвердження його в новій редакції.

45. Про передачу земельної ділянки у спільну сумісну власність для обслуговування житлового будинку та господарських будівель у м. Скадовську.

46. Про розгляд звернень дитячих закладів оздоровлення та відпочинку урочища “Цукур” міста Скадовська.

 

В ході роботи сесії проект № 46 розглядався в першу чергу, за результатами розгляду якого депутатами міської ради було прийнято рішення зняти його з розгляду.

 

Також, протягом роботи сесії активно велась дискусія щодо проектів рішень «Про встановлення розмірів орендної плати за земельні ділянки комунальної власності територіальної громади міста Скадовська», «Про встановлення місцевих податків і зборів на території міста Скадовська на 2020 рік», також детально обговорювались складові міських програм проекту «Про внесення змін до рішення міської ради від 21.12.2018 року № 904 «Про міський бюджет м. Скадовська на 2019 рік».



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора