Скадовська міська громада
Херсонська область, Скадовський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Курорт Скадовськ запрошує на відпочинок!

Дата: 27.05.2019 15:51
Кількість переглядів: 731

У травні поточного року Скадовськ вже зустрів перших гостей міста. Двері для відпочивальників відкрили санаторій для дітей з батьками «Скадовськ» та оздоровчий комплекс «Червоні вітрила» ДП «Криворізький залізорудний комбінат». З 1 червня відкриваються зміни у численних дитячих оздоровчих таборах міста.

Фото без опису

До оздоровчого сезону скадовська громада готувалась заздалегідь, працювали комунальні служби, було залучено громадськість міста. Сьогодні у місті розгортається майданчик літньої торгівлі на набережній, де можна придбати товари для відпочинку, цікаво провести дозвілля дітей та дорослих.

На міській набережній встановлено також чимало безкоштовних ігрових містечок з гойдалками та лабіринтами. Останні приготування проводять комунальні служби, завершується оздоблення міського фонтану, ремонт пішохідної зони.

Щодня набережна Скадовська запрошує відвідати морозива й коктейлів, для гурманів працюють численні заклади харчування, для дозвілля дітей працюють парк розваг та інші атракціони.  А головне, що сьогодні  вода у морі тепла, саме морські розваги розрада для дітей після навчального року.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора