Скадовська міська громада
Херсонська область, Скадовський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Роботи по благоустрою міста тривають

Дата: 27.05.2019 15:44
Кількість переглядів: 729

З метою покращення благоустрою продовжуються роботи по приведенню території міста в належний стан. Так, першочергово проведено поточний ремонт покриття проїзної частини дороги при в’їзді у місто по вул. Покровська. Наразі бригада Скадовської філії «Райавтодор» працює по вул. Маріїнська, на черзі заплановані ремонти по вулицям Балтазарівська, Гагаріна, Морська, Незалежності, Джарилгацька та придворових територій (згідно переліку складеного дефектного акту). На поточний ремонт доріг, окрім запланованих коштів, додатково з міського бюджету виділено 200 тис. грн.

Фото без опису

Поряд з цим розпочато нанесення дорожньої розмітки по вул. Маріїнська, проведено заміну люків каналізаційних шахт. Дані роботи проводять фахівці КП «Очисні споруди», у планах яких поновити не лише розмітку пішохідних переходів, а також нанесення осьових ліній дорожньої розмітки.

На виконання міських програм з благоустрою активно проводяться покоси зелених зон на перехрестях доріг, парків, алей та скверів міста. Завдяки творчому підходу до справи, комунальні служби нестандартно оформили клумби дорожніх кілець при в’їзді у місто. Гарний вигляд також мають зелені зони у центрі міста, навколо багатоквартирних житлових будинків та на міській набережній. Відповідна робота триває, її проводять косарі комунальних підприємств «Водне господарство» та «Очисні споруди». Про безпеку ж руху на дорогах міста попіклувались комунальники, обкошуючи магістральні вулиці міста – Покровську, Горького, Незалежності та Джарилгацьку.

Для контролю стану води у Джарилгацькій затоці протягом оздоровчого сезону щотижня  проводитимуться контрольні дослідження стану води, кошти на дослідження якої були передбачені на позачерговій сесії міської ради 24 травня 2019 року.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора