Скадовська міська громада
Херсонська область, Скадовський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Вивчали народні традиції у яслах-садку «Червона Шапочка»

Дата: 08.05.2019 13:56
Кількість переглядів: 541

Дружня родина працівників та вихованців ЗДО №5 «Червона Шапочка» зібралася, щоб ще раз привітати всіх з Великодніми святами та переглянути «Великодню казочку». На гостини до садочка також завітала заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Бутенко О.І.

Захід пройшов в урочистій атмосфері, діти та їх наставники були одягнені в українські вишиванки. Різнобарвні яєчка та писанки, різні конкурси і змагання, веселий дитячий сміх та оплески юним артистам – всього було вдосталь у музичній залі дитячого садочка.

Вихованці груп «Козачата», «Ромашка» емоційно та виразно розповідали вірші, а інші учасники заходу брали участь у музичних танцювальних композиціях, співали пісні до Великодня, водили хороводи, розігрували  театральні постановки. Особливо дошкільнятам сподобалось грати у народні ігри з різнобарвними писанками, під час яких виконували маленькі творчі завдання, розвивали спритність, швидкість, увагу та бажання перемогти.

Підготували та провели розвагу дошкільнят музичні керівники Ірина Горбатенко та Олена Романова  разом з вихователями груп середнього дошкільного віку Наталією Дуб та Аліною Бандурою.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора