Скадовська міська громада
Херсонська область, Скадовський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Жителі Херсонщини вже подали 1504 декларації про доходи

Дата: 22.02.2022 17:11
Кількість переглядів: 170

У рамках «Деклараційної кампанії 2022», жителі Херсонщини вже подали 1504 податкові декларації про майновий стан і доходи. У поданій звітності громадяни зазначили загальний дохід у сумі майже 151 млн гривень.

Як повідомив заступник начальника Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м.Севастополі Станіслав Худар місцевим ЗМІ, з отриманих статків декларанти матимуть сплатити 4,1 млн гривень податкових зобов’язань, з них 3,6 млн гривень податку на доходи фізичних осіб і 0,5 млн гривень військового збору.

За словами Станіслава Худара, за цей же період попереднього року херсонці подали майже таку ж кількість декларацій, проте зі значно меншими доходами – 78,5 млн гривень.

Закликаємо громадян вчасно прозвітувати про доходи та сплатити відповідні податки. Подати декларацію про майновий стан і доходи необхідно до 03 травня 2022 року, а сплатити податкові зобов’язання – до 01 серпня цього року.

Вся інформація щодо формування й подання декларації розміщена в банері «Деклараційна кампанія 2022» на субсайті Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м.Севастополі за посиланням: https://kherson.tax.gov.ua/deklaratsiyna-kampaniya-2022.

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в інтернет-просторі: https://kherson.tax.gov.ua, https://www.facebook.com/tax.kherson.crimea.sevastopol, https://www.youtube.com/channel/UCl_DYRBwDo1bmt_7Guq9wxg?view_as=subscriber.

Пресслужба Головного управління

ДПС у Херсонській області,

Автономній Республіці Крим та м.Севастополі


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора