Скадовська міська громада
Херсонська область, Скадовський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

На засіданняі виконавчого комітету Скадовської міської ради

Дата: 18.01.2022 17:35
Кількість переглядів: 197

Сьогодні, 18 січня, відбулось позачергове засідання виконавчого комітету Скадовської міської ради.

Фото без опису

Члени виконавчого комітету міської ради розглянули наступні питання:

  1. Про надання юридичного статусу дитині, позбавленій батьківського піклування, ****.
  2. Про внесення змін до фінансового плану комунального некомерційного підприємства «Скадовська центральна міська лікарня» Скадовської міської ради на ІV квартал  2021 року.
  3. Про внесення змін до фінансового плану комунального некомерційного підприємства «Скадовський центр первинної медико-санітарної допомоги» Скадовської   міської ради на ІV квартал 2021 року.
  4. Про присвоєння поштових адрес у місті Скадовськ.
  5. Про присвоєння поштових адрес об’єктам нерухомого майна на території Скадовської територіальної громади.
  6. Про видалення зелених насаджень на території Скадовської міської територіальної громади.
  7. Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту рішення «Про надання дозволу Скадовській міській раді на розроблення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельних ділянок комунальної власності під майновими комплексами очисних споруд на території Антонівського старостинського округу» .
  8. Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту рішення «Про надання дозволу Мацюсі Л.І. на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства на території Приморського старостинського округу».
  9. Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту рішення «Про надання дозволу Меркотану М.М. на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (пай) на території Тарасівського старостинського округу».
  10. Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту рішення «Про надання дозволу Чернишовій Т.І. на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства на території Тарасівського старостинського округу».
  11. Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту рішення «Про затвердження Вознюк О.І. технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва  на території Красненського старостинського округу».
  12. Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту рішення «Про надання дозволу Ковалку Б.М. на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства на території Красненського старостинського округу».
  13. Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту рішення «Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства на території Красненського старостинського округу».
  14. Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту рішення «Про надання дозволу Кузнецовій Є.О. на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) на території Красненського старостинського округу».
  15. Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проєкту рішення «Про затвердження Івахову Д.А. проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) на території Шевченківського старостинського округу та передачу її у власність».
  16. Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проєкту рішення «Про затвердження Комарницькому В.І. технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) на території Шевченківського старостинського округу та передачу її у власність».
  17. Про схвалення та внесення на розгляд міської ради рішення «Про затвердження проєктів землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельних ділянок для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Шевченківського старостинського округу.
  18. Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту рішення «Про надання дозволу Кондратюку В.І. на   розроблення технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва у розмірі земельної частки (паю) на території Улянівського старостинського округу».
  19. Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту рішення «Про відмову у наданні дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для ведення особистого селянського господарства на території Благодатненського старостинського округу».
  20. Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту рішення «Про надання дозволу Расуловій А.Б. на розроблення технічної документації з нормативної грошової оцінки земельних ділянок на території Благодатненського старостинського округу».
  21. Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту рішення «Про внесення змін до договорів оренди землі, укладених з Богдан І.А.».
  22. Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту рішення «Про затвердження Шевчуку А.В. технічної документації із землеустрою щодо встановлення та (відновлення) меж земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) та передачу земельної ділянки у власність на території Олександрівського старостинського округу».
  23. Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту рішення «Про затвердження Євдокимовій Л.М. технічної документації із землеустрою щодо встановлення та (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки у власність на території Олександрівського старостинського округу».
  24. Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту рішення «Про затвердження Полоцькій Д.М. технічної документації із землеустрою щодо встановлення та (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки у власність на території Олександрівського старостинського округу».
  25. Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту рішення «Про надання дозволу Бабенку С.С. на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства на території Олександрівського старостинського округу».
  26. Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту рішення «Про надання дозволу Кльофас В.І. на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства на території Олександрівського старостинського округу».
  27. Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту рішення «Про надання дозволу Фалецькій К.І. на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства на території Олександрівського старостинського округу».
  28. Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту рішення «Про надання дозволу Полежаю І.А. на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства на території Олександрівського старостинського округу».
  29. Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту рішення «Про надання дозволу Чебукіну Д.Б. на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства на території Олександрівського старостинського округу».
  30. Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту рішення «Про надання дозволу Соболевій Т.С. на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства на території Олександрівського старостинського округу».
  31. Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту рішення «Про надання дозволу Хлабистіну О.О. на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства на території Олександрівського старостинського округу».
  32. Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту рішення «Про надання дозволу Зайцеву М.В. на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Олександрівського старостинського  округу».
  33. Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту рішення «Про надання дозволу Псюку Я.І. на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Олександрівського старостинського  округу».
  34. Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту рішення «Про надання дозволу Пилипенко О.М. на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Олександрівського старостинського  округу».
  35. Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту рішення «Про надання дозволу Кондор С.В. на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Олександрівського старостинського  округу».
  36. Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту рішення «Про надання дозволу Саніну Ю.І. на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Олександрівського старостинського  округу».
  37. Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту рішення «Про надання дозволу Бошину О.С. на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) на території Олександрівського старостинського округу».
  38. Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту рішення «Про надання дозволу Бойко К.В. на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства на території Олександрівського старостинського округу».
  39. Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту рішення «Про припинення права постійного користування земельною ділянкою та надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства на території Олександрівського старостинського округу».
  40. Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту рішення «Про затвердження Мельниченко Л.Г. технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) у м. Скадовську».
  41. Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту рішення «Про відмову Тихонюку С.В. у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність (безоплатно) для індивідуального дачного будівництва у м. Скадовськ».
  42. Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту рішення «Про відмову Тихонюку В.С. у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність (безоплатно) для індивідуального дачного будівництва у м. Скадовськ».
  43. Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту рішення «Про відмову Погосяну Е.А. у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність (безоплатно) для індивідуального дачного будівництва у м.Скадовськ».
  44. Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту рішення «Про відмову Волковій К.В. у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність (безоплатно) для індивідуального дачного будівництва у м. Скадовськ».
  45. Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту рішення «Про надання дозволу мусульманській релігійній громаді міста Скадовськ Херсонської області «Благо» на розроблення проекту землеустрою щодо відведення у постійне користування земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель громадських та релігійних організацій».
  46. Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту рішення «Про відмову Погосяну А.С. у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність (безоплатно) для індивідуального дачного будівництва у м. Скадовськ».
  47. Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту рішення «Про відмову Волкову О.В. у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність (безоплатно) для індивідуального дачного будівництва у м. Скадовськ».
  48. Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту рішення «Про відмову Погосяну Л.А. у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність (безоплатно) для індивідуального дачного будівництва у м. Скадовськ».
  49. Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту рішення «Про відмову Погосяну Е.А. у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність (безоплатно) для будівництва та обслуговування індивідуального гаража».
  50. Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту рішення «Про надання дозволу Гречішкіній І.П. на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність (шляхом викупу) для обслуговування магазину з котельнею у м. Скадовську».
  51. Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту рішення «Про затвердження Серембицькій Л.О., Серембицькому С.Б. технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) у м. Скадовську».
  52. Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту рішення «Про відмову Камчатному А.В. у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку,     господарських будівель і споруд у м. Скадовськ».
  53. Про схвалення та внесення на розгляд міської ради      проекту рішення «Про внесення змін до рішення ХХ сесії міської ради VIIІ скликання від 05.10.2021 № 644».
  54. Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту рішення «Про надання дозволу Губарику В.В. на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства за межами м. Скадовська».
  55. Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту рішення «Про надання дозволу Ємельянову М.В. на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства за м. Скадовськ» .
  56. Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту рішення «Про надання Кравченко Н.Ф. дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) на території Скадовської міської територіальної громади».
  57. Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту рішення «Про надання Кухарчук А.І. дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) на території Скадовської міської територіальної громади».
  58. Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту рішення «Про затвердження Новаковському С.А. технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) у м. Скадовську та передачу її у власність».
  59. Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) в м. Скадовську та передачу її у власність Лукашевичу О.В.».
  60. Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту рішення «Про затвердження Луцишиній А.І.,  Зразюк І.Ф., Шпортун О.Я.,проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в м. Скадовську».
  61. Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту рішення «Про надання дозволу Штефену В.В. на розроблення   технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в м. Скадовську».
  62. Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту рішення «Про надання дозволу Ямшинській Т.Р. на розроблення   проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в м. Скадовську».
  63. Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту рішення «Про затвердження Скадовській міській раді технічної документації із землеустрою щодо відведення  земельної ділянки у комунальну власність для культурно – оздоровчих потреб, рекреаційних, спортивних і туристичних цілей».
  64. Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту рішення «Про затвердження Скадовській міській раді проекту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки у комунальну власність для культурно-оздоровчих потреб, рекреаційних, спортивних і туристичних цілей».
  65. Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту рішення «Про надання дозволу Акціонерному товариству "Херсонобленерго" на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з метою встановлення земельного сервітуту».
  66. Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту рішення «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування об’єднанню співвласників багатоквартирного будинку «Маркет» для обслуговування багатоквартирного житлового будинку у м. Скадовську».
  67. Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту рішення «Про затвердження громадянам проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для ведення садівництва за межами м. Скадовськ».

 

Відеозапис позачергового засідання виконавчого комітету Скадовської міської ради на посиланням: ВІДЕО.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора