Скадовська міська громада
Херсонська область, Скадовський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Актуальні справи Служби у справах дітей

Дата: 26.11.2021 14:24
Кількість переглядів: 242

Спеціалістами Служби у справах дітей Скадовської міської ради спільно з т.в.о. інспектора ювенальної превенції Скадовського РВП здійснено відвідування сімей, які опинилися в складних життєвих обставинах та в яких виховуються малолітні та неповнолітні діти на території Скадовської міської ради.

Фото без опису

У ході відвідування перевірено умови проживання, виховання та розвитку дітей, забезпечення повноцінного харчування. За результатами перевірки складено відповідні акти, дорослим членам сім’ї вказано на конкретні недоліки та визначено терміни для їх усунення. Проведено профілактичну бесіду щодо вживання алкогольних напоїв та попередження домашнього насильства.

 

Служба у справах дітей Скадовської міської ради наголошує, що відвідування сімей та здійснення профілактичної роботи з сім’ями, які перебувають у складних життєвих обставинах продовжується!

 

Якщо ви бачите випадки, коли діти страждають від дій своїх батьків, або не отримують належного догляду - не чекайте, доки станеться лихо! Своєчасно повідомляйте про такі факти до поліції за номером 102 або до Служби у справах дітей за номером 5-09-09.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора