Скадовська міська громада
Херсонська область, Скадовський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Працює санітарний інспектор у місті

Дата: 25.11.2021 17:05
Кількість переглядів: 1343

Питання благоустою міста-курорту Скадовська актуальні незалежно від пори року. На виконання численних завдань у відповідній галузі направлена діяльність санітарного інспектора, відповідну посаду було створено у ході останньої сесії міської ради.

Фото без опису

Сьогодні міський голова Яковлєв О.Ю. провів обстеження адміністративного центру міста разом з санітарним інспектором Погребняком В.П. За перші дні роботи Володимир Павлович провів інформаційно-роз’яснювальну роботу щодо дотримань правил благоустрою з власниками закладів торгівлі й надання послуг. Перші результати є, прибрано прилеглі території та зелені зони центральної частини міста.

 

Дотримання правил благоустрою є візитівкою міста-курорту. Від роз’яснень до реальних справ, саме таким є алгоритм зі створення доглянутих і затишних вулиць рідного міста. У подальших планах - робота з приватним сектором міста. Санітарний інспектор має слідкувати за порядком у місті, а до недбайливих господарів має право застосовувати адміністративні засоби впливу. Варто згадати про обов’язки всім нам задля створення спільного блага.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора