Скадовська міська громада
Херсонська область, Скадовський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

До Дня автомобіліста і дорожника

Дата: 29.10.2021 14:48
Кількість переглядів: 473

Наприкінці жовтня професійне свято відзначають автомобілісти і дорожники України. Це свято професіоналів і автолюбителів, всіх, від кого залежить комфорт та безпека пасажирів, своєчасність здійснення перевезень.

Фото без опису

Автотранспортні шляхи є тими незамінними артеріями, що пов’язують наш край з іншими регіонами нашої держави та країнами – сусідами. Безпека і своєчасність перевезень, якість автошляхів у раках майстрів дорожнього господарства.

 

Напередодні свята міський голова Олександр Яковлєв привітав керівників і  представників трудових колективів приватних підприємств «Корсар»,  «Поярков»,  «Кулида»  і  філії «Скадовський райавтодор» дочірнього підприємства «Херсонський облавтодор» , зазначив у зверненні: «Ваша завзята та відповідальна праця викликає заслужену повагу. Ви керуєте різними машинами, але всі ви – на одному шляху надання якісних і своєчасних послуг. Щиро бажаю всім працівникам автомобільного транспорту та дорожнього господарства щастя, добробуту, нових трудових здобутків, невичерпної енергії та міцного здоров’я!»

 

За наполегливу працю, відповідальність, професійну майстерність та з нагоди Дня автомобіліста і дорожника Почесною грамотою і пам’ятним подарунком нагороджено:

Грабовського Олега Антоновича - водія приватного підприємства «Корсар»;

Денисенка Валерія Васильовича - водія автотранспортних засобів філії «Скадовський райавтодор» дочірнього підприємства «Херсонський облавтодор»;

Половинка Олександра Валентиновича - водія транспортного засобу приватного підприємства «Поярков»;

Товт Костянтина Сергійовича - водія приватного підприємства «Кулида»;

Харчий Олександра Михайловича           - машиніста котка п’ятого розряду філії «Скадовський райавтодор» дочірнього підприємства «Херсонський облавтодор»;

Христюка Олександра Михайловича - головного інженера філії «Скадовський райавтодор» дочірнього підприємства «Херсонський облавтодор».



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора