Скадовська міська громада
Херсонська область, Скадовський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Перший дзвоник до країни Знань

Дата: 01.09.2021 16:54
Кількість переглядів: 439

Яскравим і гомінким видався сьогоднішній День знань, його зустрічали в усіх освітніх закладах Скадовської громади. Перші дзвоники закликали до класів засмаглих дітей і підлітків з букетами квітів в урочистому вбранні. Кожен клас, наче маленька родина, обрав власний формат святкового спілкування. Молодші ближчі до гри, старші – до наукової й пошукової діяльності.

Фото без опису

Сьогодні до міського голови Олександра Яковлєва завітала делегація юних пошуковців зі Скадовського ліцею «Академія творчості». Здобувачі знань об’єднались у осередок «Екологічної ліги», їх перший урок присвячено екології рідного краю, поліпшенню стану озеленення міста та його благоустрою. Саме про такі питання відбулась дискусія з міським головою.

 

Про майбутній розвиток громади говорив перший заступник міського голови Олександр Грищенко на урочистостях у Скадовському аграрному фаховому коледжі ХДАЕУ. Адже студентська молодь є авангардом новацій і нововведень, створюючи сучасні проекти на вимоги часу для розвитку рідного краю.

 

Про країну Знань сьогодні говорили всюди - у садочках, ліцеях і коледжах, позашкільних закладах, школі мистецтв та спортивній школі. Педагогічні колективи громади піклувались, щоб вчасно і якісно підготуватись до зустрічі  дітей та створити сучасні умови для освітнього процесу.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора