Скадовська міська громада
Херсонська область, Скадовський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

До Дня Державного Прапора України

Дата: 23.08.2021 13:51
Кількість переглядів: 477

Сьогодні, 23 серпня, відбулись урочистості до Дня Державного Прапора України. На центральній міській площі відбулась церемонія підняття Державного Прапору.

Фото без опису

До урочистостей долучились учасники ГО «Єдина Україна» за участю родин загиблих Захисників України з Херсонської, Чернігівської, Львівської, Київської і Волинської областей. Було проведено акцію вшанування військових прапорів з написами воїнів, які захищають рідну землю.

 

На урочистостях виступив з промовою міський голова О.Ю. Яковлєв, він сказав: «Шановні українці, дорога Скадовська громада! Я щиро вітаю всіх з Днем Державного Прапора. Цей день сплетений з мільйонів доль, які боролися і продовжують боротися за нашу незалежність. 30 років – багато це, чи мало? Начебто достатньо, але нам є ще над чим працювати і в плані розвитку патріотизму, духовності, покращення добробуту, аби кожен з гордістю міг говорити: «Я, українець!». Ми маємо мрію будувати єдину, незалежну і сильну Україну, тож треба об’єднатися і працювати. Впевнений, що з Божим благословенням  спільними зусиллями ми зможемо здобути мир, зможемо розвинути і утвердити, що Україна сильна держава. Слава Україні!»

 

З нагоди 30-річчя  Незалежності України,  Дня Державного Прапора України Відзнакою міського голови за визначні трудові досягнення, створення позитивного іміджу Скадовської міської територіальної громади, активну діяльність на благо розвитку її добробуту, були нагороджені:

 

Миронюк Ольга Григорівна,  інженер-гідротехнік інженерно-технічного сектора Скадовської філії Державного підприємства «Адміністрація морських портів України»;

 

Нартова Галина Володимирівна, інженер виробничого підрозділу Скадовської районної дільниці Каланчацького міжрайонного управління  АТ «Херсонгаз».

 

Почесною грамотою нагороджені за трудові здобутки, створення позитивного іміджу Скадовської міської територіальної громади, активну діяльність на благо розвитку її добробуту, з нагоди 30-річчя  Незалежності України,  Дня Державного Прапора України:

 

Богданов Микола Євгенович, водій КП «Очисні споруди»;

 

Руденко Борис Михайлович, голова ветеранської організації працівників спорту, член комісії ради ветеранів по роботі з молоддю;

 

Семенова Ольга Олексіївна, старша медична сестра амбулаторії загальної практики сімейної медицини с. Красне;

 

Судіна Віра Іванівна, голова ветеранської організації опорного закладу «Академічний ліцей» Скадовської міської ради, голова комісії ради ветеранів по увіковіченню пам’яті захисників Вітчизни;

 

Хмара Валентина Трохимівна, завідуюча амбулаторії загальної практики сімейної медицини с. Красне, лікар-терапевт;

 

Якименко Ельвіра Іванівна, старша сестра медична неврологічного відділення КНП «Скадовська центральна міська лікарня».

 

Творчі колективи міського будинку культури прикрасили свято яскравими виступами. По завершенню урочистостей відбулась церемонія покладання квітів до пам’ятних знаків та поховань Героїв України, пам’ятника Т.Г. Шевченку.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора