Скадовська міська громада
Херсонська область, Скадовський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Сьогодні про справи актуальні

Дата: 09.08.2021 18:02
Кількість переглядів: 373

Сьогодні 9 серпня міський голова Олександр Яковлєв розпочав робочий тиждень з оперативної наради, у роботі якої брали участь керівники структурних підрозділів виконавчого комітету міської ради, та ряду фахових нарад.

Фото без опису

Міський голова обговорював питання проведення позачергової сесії міської ради, яка планується на 18 серпня, та підготовку проектів до засідання виконавчого комітету міської ради.

 

Олександр Яковлєв надав доручення: розробити положення про відділ житлово-комунального господарства з урахуванням посад інженера садово-паркового господарства і інженера з благоустрою; вивчити питання з надання функцій ведення контролю використання бюджетних коштів; розробити ряд пропозицій та представити їх на засіданні робочої групи з розроблення проекту міських програм на майбутні 3 роки; активізувати роботу з податковими агентами щодо сплати туристичного збору.

 

На нараді з керівниками закладів житлово-комунального господарства міський голова заслухав інформацію: про стан укладання угод з обслуговування багатоквартирних будинків у місті; з вирішенню питань водопостачання мешканців мікрорайону «Біла акація»; про планування закупівель обладнання для ліфтового господарства; проведення заходів по боротьбі з амброзією на зелених зонах міста. Олександр Яковлєв наголосив на контролі розміщення дорожніх знаків і нанесенні розмітки міських доріг, першочергово біля закладів освіти з урахуванням початку навчального року.

 

Сьогодні також відбулась нарада з керівниками закладів освіти і культури. Обговорювались питання підготовки до відзначення державних свят,облаштування шкіл до нового навчального року та веденні ремонтів у освітніх закладах громади.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора