Скадовська міська громада
Херсонська область, Скадовський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

На нарадах міського голови

Дата: 02.08.2021 19:49
Кількість переглядів: 381

Сьогодні 2 серпня міський голова Олександр Яковлєв розпочав робочий тиждень з оперативної наради у роботі якої брали участь керівники структурних підрозділів виконавчого комітету міської ради, та ряду фахових нарад.

Фото без опису

Міський голова обговорював питання організації  проведення засідань сесії міської ради та виконавчого комітету міської ради, наголосив на необхідності проведення наради з керівниками фракцій.

 

Олександр Яковлєв надав доручення: постійно проводити моніторинг стану міських пляжів; підготувати ряд проектів з енергозбереження (утеплення) будівель закладів освіти громади; опрацювати зміни до благоустрою пляжних зон (басейни, центри оздоровлення), з метою зацікавлення нових учасників конкурсу; розробити схеми на пляжних територіях с. Красне; створити робочу групу з опрацювання проекту бюджету громади на 2022-2024 р.р.

 

На нараді з керівниками закладів житлово-комунального господарства міський голова заслухав звіт по благоустрою східного міського пляжу, проведення заходів з покосів і обрізки дерев на перехрестях міських доріг, прибирання сміття в місті, боротьбі зі стихійними звалищами, проведенню хімобробки амброзії. У ході наради було надано доручення з оформлення територій земельних ділянок міських каналізаційно-насосних станцій.

 

Сьогодні відбулись також фахові наради з керівниками закладів освіти, соціального захисту і медицини.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора