Скадовська міська громада
Херсонська область, Скадовський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Всесвітній День Землі у ЗДО (ЦРД) № 6 «Теремок»

Дата: 22.04.2021 18:33
Кількість переглядів: 296

22 квітня 2021 року наш дитячий садок долучився до яскравого та потрібного  свята День Землі.

Фото без опису

З метою  збереження довкілля, в рамках екологічного місячника, працівники  разом із  батьками та вихованцями проводили   прибирання території, висаджували молоді дерева, кущі та квіти, упорядковували  клумби, прибирали сміття.

 

Декілька  років наш садочок бере участь у акції «Україна – без сміття».  В закладі проходить природоохоронна компанія «Батарейкам – утилізація!». Ми зібрали вже до 10 кг використаних батарейок, які готуємо передати для утилізації. 

 

Сьогодні розпочала працювати наша дослідницька ділянка. Кожна група на своїй ділянці висадила   городину за якою юні екологи будуть спостерігати протягом певного часу (доки не отримають екологічно чистий врожай).

 

На відкритті була присутня Ірині Бартчук, голові Скадовської районної організації «Всеукраїнська екологічна ліга» (осередок), яка провела моніторинг висаджених рослин та звернула увагу на те, що головне завдання, яке стоїть перед нами – допомогти вихованцям пізнати довкілля, зробити в ньому перші кроки, навчитися спостерігати, любити рідну природу, а головне – берегти її.

 

Результатом плідної праці стало підписання Меморандуму про співробітництво між ЗДО (ЦРД) № 6 Теремок» та Скадовською Всеукраїнською організацією «Екологічна ліга» (осередок).

 

А здобувачі освіти старшої групи «Сонечко» у цей день всім підняли настрій запальним таночком та весняною піснею!  Природа -  наш рідний дім, збережемо порядок у ньому разом!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора