Скадовська міська громада
Херсонська область, Скадовський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

На нараді міського голови

Дата: 19.04.2021 16:37
Кількість переглядів: 312

Сьогодні, 19 квітня, відбулась оперативна нарада під головуванням міського ради Яковлєва О.Ю., в якій взяли участь керівники структурних підрозділів виконавчого комітету міської ради, підприємств ЖКГ.

Фото без опису

Першочерговими у ході наради обговорювались питання благоустрою, а саме проведення покосів трави та виконання ряду робіт, згідно міських програм.

 

Наприкінці тижня заплановано проведення міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Скадовської міської територіальної громади щодо визначення заходів відповідно до стану епідеміологічної ситуації.

 

Обговорювались питання підготовки та проведення сесії міської ради, яка відбудеться 21 квітня, наступну планується провести 7 травня. Засідання виконавчого комітету відбудеться 20 квітня, наступне заплановано на 6 травня.

 

У ході наради міський голова наголосив на необхідності об’єктивно оцінювати стан фінансування загальноосвітніх закладів та систематично проводити наради з їх керівниками з відповідних питань. Також надано доручення міського голови щодо придбання ще однієї квартири у комунальну власність та організацію загальноміської толоки.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора