Скадовська міська громада
Херсонська область, Скадовський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Про збільшення розміру щомісячних страхових виплат потерпілим (членам їх сімей)

Дата: 08.04.2021 16:49
Кількість переглядів: 375

Постановою Кабінету Міністрів України від 24.03.2021 року №239  «Про перерахування розміру щомісячних страхових виплат  потерпілим від нещасного випадку на виробництві та професійного захворювання, які спричинили втрату працездатності, та особам, які мають право на страхові виплати у разі смерті потерпілого»

затверджено коефіцієнт перерахунку щомісячної страхової виплати з 01 березня 2021 року у розмірі 1,11. Постанова набула чинності 26 березня 2021 року.

 

З метою  виконання частини другої статті 37 Закону України «Про загальнообов´язкове державне соціальне страхування», Скадовським відділенням УВДФССУ в Херсонській області  здійснено в березні 2021 року  перерахування  щомісячних страхових виплат потерпілим на виробництві та особам, які мають право на щомісячні страхові виплати у разі смерті потерпілого, на коефіцієнт 1,11 з дотриманням вимог  Порядку призначення, перерахування  та проведення страхових виплат, затвердженого постановою правління Фонду соціального страхування України від 19.07.2018 №11 із змінами внесеними згідно постанови правління Фонду соціального страхування України від 25.02.2021 №7.

 

Раніше визначений розмір щомісячної страхової виплати зменшенню не підлягає.

 

У результаті проведеного перерахунку  загальний розмір щомісячної страхової виплати по Скадовському  відділенню збільшився  на  40.2 тис. грн.

 

Підвищені виплати за березень потерпілі внаслідок нещасних випадків на виробництві або професійних захворювань, а також члени їх родин отримають у квітні.

 

Нагадуємо, фінансування таких виплат здійснюються Фондом у наступному місяці за попередній.

 

З питань призначення, перерахування та проведення страхових виплат звертатись до Скадовського відділення УВДФССУ в Херсонській області за телефоном 5-31-83.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора