Скадовська міська громада
Херсонська область, Скадовський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

COVID-патруль – від попереджень до дії

Дата: 06.04.2021 17:02
Кількість переглядів: 426

Щоденно в посиленому режимі  проводить роботу COVID-патруль на території Скадовської міської територіальної громади.

Фото без опису

Сьогодні, 6 квітня,  у його складі працювали начальник Скадовського управління ГУ Держпродспоживслужби в Херсонській області Захарченко О.В., головний спеціаліст юридичного відділу виконавчого комітету міської ради Шафрановський О.В., представники Скадовського районного відділу поліції  ГУМП в Херсонській області та Скадовського управління ГУ Держпродспоживслужби в Херсонській області.

 

Під час проведення обстежень учасники групи проводили бесіди з працівниками торгівлі, нагадуючи правила обслуговування з дотриманням карантинних заходів. Загалом це стосувалось порядку формування черговості відвідувачів з дотриманням дистанції, розміщення санітайзерів біля входу до торгових залів, лотків для використаних масок та рукавичок.

 

За час роботи патрулю було складено 2 протоколи,  про недотримання вимог використання засобів індивідуального захисту та неналежне розміщення товару, що порушує норми проведення санобробки торгового залу. Поряд з цим проведено роботу з особами, які здійснюють стихійну торгівлю на території ринку.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора