Скадовська міська громада
Херсонська область, Скадовський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Акція «За чисте довкілля»

Дата: 30.03.2021 16:55
Кількість переглядів: 284

У населених пунктах Херсонської області проголошено проведення щорічної акції «За чисте довкілля», розпорядженням голови обласної державної адміністрації від 19.03.2021 р. № 186. Захід ініційовано з метою забезпечення чистоти і порядку в населених пунктах області до Великодня і травневих свят.

Фото без опису

Акція з благоустрою особливо актуальна для Скадовської міської територіальної громади напередодні відкриття оздоровчого сезону. Звертаючись до організацій, підприємств, установ, громадських організацій та об’єднань, власників садиб, варто наголосити, що лише спільними зусиллями можна досягти бажаного результату. Прилеглі території, під’їзди та  пішохідні доріжки до будівель необхідно прибрати та надати територіям належного санітарного стану.

 

Міський голова О.Ю.Яковлєв ініціював надати фінансову підтримку селам громади та виділити кошти на придбання матеріалів для проведення робіт з благоустрою. Ініціативу  підтримали депутати міської ради у ході сесії міської ради 30 березня.

 

До відповідної акції вже долучились працівники КП «Очисні споруди», прибравши територію скверу ім. Т.Г. Шевченка, розпочавши обрізку самшитових декоративних огорож вздовж міських пішохідних зон.

 

Благоустрій нашої громади має підвереджувати статус державної здравниці для забезпечення актуальних потреб оздоровлення родин з різних регіонів країни.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора