Скадовська міська громада
Херсонська область, Скадовський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Виїзний прийом фахівців служби зайнятості на віддаленому робочому місці

Дата: 22.02.2021 16:54
Кількість переглядів: 202

18 лютого поточного року фахівцями Скадовської районної філії Херсонського обласного центру зайнятості - заступником директора, начальником відділу надання соціальних послуг Скрягою Олександром та завідувачкою сектору профорієнтації Арестовою Владою  було проведено виїзний прийом для мешканців села Красне Скадовської міської територіальної громади.

Фото без опису

 В ході прийому місцевим жителям були надані консультації з питань пошуку роботи, реєстрації в службі зайнятості, порядку надання допомоги по безробіттю тощо. Присутніх ознайомили з електронними сервісами служби зайнятості, можливістю проходження професійного навчання за рахунок коштів Фонду, надано інформаційні матеріали з переліком професій за якими здійснюється навчання в центрах професійно-технічної освіти державної служби зайнятості. Під час прийому мешканці отримали інформацію про роботу фахівців сектору рекрутингу, яким чином працюють рекрутери філії і яку допомогу пропонують з пошуку роботи, ознайомили присутніх з актуальними вакансіями по Скадовському району та навели приклади успішного працевлаштування односельців. 

                      

Всі, хто звертався до фахівців служби зайнятості, отримали відповіді на поставлені запитання. Усім відвідувачам було роздано інформаційно-довідковий матеріал.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора