Скадовська міська громада
Херсонська область, Скадовський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Про актуальне на нараді міського голови

Дата: 12.01.2021 17:29
Кількість переглядів: 470

Сьогодні відбулась оперативна нарада під головуванням міського голови О.Ю.Яковлєва з керівниками і представниками Скадовського відділення поліції, Скадовського  районного  сектору та 19 - ДПРЧ Головного управління ДСНС України у Херсонській області, Центральної районної лікарні, районної державної адміністрації, районного будинку культури ім. Шевченка, КП «Очисні споруди».

Фото без опису

Міський голова поінформував присутніх про ускладнення погодних умов та наголосив на оптимізації заходів у разі виникнення ожеледиці на міських дорогах. У ході спілкування розглядалось питання чищенні від снігу траси Т2213, яка має складні затяжні повороти. Міська комунальна служба повідомила про наявність техніки та сумішей для посипання доріг і тротуарів. У ході наради розглядалось питання облаштування намету для обігріву осіб без певного місця проживання. Міський голова наголосив на перевірці готовності генераторів у разі відключення електроенергії у закладах та установах міської територіальної громади.

 

У ході наради розглядалось питання організації заходів на Водохреща, безпеки купальників на міській набережній 19 січня.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора