Скадовська міська громада
Херсонська область, Скадовський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Нагальні питання сьогодення

Дата: 21.12.2020 17:03
Кількість переглядів: 452

Сьогодні, 21 грудня, відбулась оперативна нарада під головуванням міського ради Яковлєва О.Ю., в якій взяли участь керівники структурних підрозділів виконавчого комітету міської ради, підприємств ЖКГ, закладів дошкільної освіти і поліції охорони.

 

У ході наради обговорювались питання зміни структури виконавчого комітету міської ради, зокрема розширення відділу надання адміністративних послуг, формування відділу соціального захисту та оголошення відповідних конкурсів на вакантні посади.

 

Міський голова надав ряд поточних доручень: підготувати зміни до статутів міських загальноосвітніх закладів, відповідно до зміни права власника; опрацювати варіант злиття загальноосвітніх і дошкільних закладів громади; провести роботу з оформлення майна селищних рад; запровадити програму з документообігу; вивчити питання з пільгового перевезення у місті та організації приміських перевезень; проведення роботи з обліку сільгоспугідь міської громади; створення аварійної бригади з ремонту водогонів у селах; придбання спец авто для відлову безпритульних тварин.

Фото без опису

24 грудня планується проведення сесії міської ради з розгляду бюджетних питань, напередодні відповідні проекти розглядатимуться на засіданні виконавчого комітету. Міський голова доручив розробити графік виїзних прийомів у селах та запровадив проведення зустрічі з підприємцями міста 28 грудня у залі засідань міської ради.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора