Скадовська міська громада
Херсонська область, Скадовський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

На поліпшення якості питної води

Дата: 13.08.2020 17:10
Кількість переглядів: 624

Сьогодні бригада КП «Водне господарство» працює по вул. Затишній над впровадженням проекту з прокладання нової мережі водогону для масиву земельних ділянок для учасників АТО.

 

Виконання робіт з прокладання міських мереж водогону постійно на контролі секретаря міської ради Сокольчука О.М. Разом з головним інженером КП «Водне господарство» Цілинком С.В. він оглянув будівельний майданчик, порекомендував врахувати близькість розташування дерев до водогону, оглянув належні матеріали для облаштування мережі, надав доручення з розчищення масиву від порослі.

 

Роботи з виконання міських програм тривають. Нещодавно працівники комунального господарства провели заміну насосів свердловини № 4,10, що розташовані на території санітарної зони КП «Водне господарство». Сучасні насоси мають добрі технічні характеристики, потужність насосу свердловини № 4 - 120 куб. м/год.,  насосу свердловини № 10 - 45 куб. м/год. При цьому нове обладнання дозволить значно зменшити споживання електроенергії, що також позитивно відобразиться на використанні бюджетних коштів.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора