Скадовська міська громада
Херсонська область, Скадовський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

За якість питної води

Дата: 07.08.2020 15:24
Кількість переглядів: 439

Якісь питної води - головний чинник для здоров’я людини. Про це піклується Скадовська міська рада, спрямовуючи ряд заходів на покращення міської мережі водогону.

 

Цьогоріч програмою «Розвиток житлово-комунального господарства м.Скадовська на 2020 рік» передбачено 839,6 тис.грн. на проведення ряду ремонтних робіт з покращення водопостачання у місті, а саме:

- поточний  ремонт водопровідних мереж;

- капітальний ремонт свердловини №10;

- капітальний ремонт водопровідної мережі по вулиці Затишна ( від вул. Шмідта до вул. Івана Франка);

- капітальний ремонт свердловини № 6 (заміна обладнання);

- капітальний ремонт свердловини № 4 (заміна обладнання).

 

Сьогодні бригада КП «Водне господарство» провела заміну насосу свердловини № 6 по новій технології. До сучасного глибинного насосу нині йтимуть труби з пластику, які не окислюються й не піддається корозії як попередні металеві мережі. Працівники комунальної служби швидко виконали заміну обладнання, обережно розібравши колишню мережу, дістали старий насос, про його стан можна судити з фото. Нове обладнання було приєднано до мережі енергопостачання, змонтовано нову мережу труб для підйому води та опущено у шахту свердловини.

 

Згідно програми працівники КП «Водне господарство» провели капітальний ремонт свердловин № 4, 10. Розпочато земельні роботи з прокладання водопровідної мережі по вулиці Затишна.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора