Скадовська міська громада
Херсонська область, Скадовський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Сьогодні про справи актуальні

Дата: 03.08.2020 16:51
Кількість переглядів: 405

Сьогодні, 03 серпня, відбулась розширена оперативна нарада під головуванням секретаря міської ради Сокольчука О.М., в якій взяли участь керівники структурних підрозділів виконкому міської ради, дошкільних закладів міста, підприємств ЖКГ, поліції охорони, Центру первинної правової допомоги.

Секретар міської ради зосередив увагу на питаннях готовності до опалювального сезону, стані благоустрою міста, фінансовому забезпеченні міських програм. Детальніше про відповідні напрямки.

Триває робота з поширення платіжних рахунків по сплаті земельного податку, який є одним з нечисленних місцевих й зараховується на розвиток міської громади. Секретар міської ради зауважив про важливість збору відповідного податку через поточні недовиконання наповнення міського бюджету. Також проводиться роз’яснювальна робота з платниками туристичного збору.

Комунальним службам міста дано доручення провести збір даних з виявлення карантинних рослин, почати роботи з підготовки до осінньо-зимового періоду. Відповідно керівникам дошкільних закладів міста доручено провести підготовчі роботи до опалювального сезону.

У ході наради було зазначено, що чергові засідання виконавчого комітету заплановано на 27 серпня, сесії міської ради в період з 4 по 11 вересня. Засідання постійних депутатських комісій буде проведено з 17 по 21 серпня.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора