Скадовська міська громада
Херсонська область, Скадовський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Стан роботи дитячих садків у місті

Дата: 10.07.2020 15:51
Кількість переглядів: 279

09 липня секретар виконавчого комітету міської ради Козел Л.В. провела обстеження стану роботи закладів дошкільної освіти міста. На даний час у закладах  дошкільної освіти (ясла-садок) комбінованого типу № 4 «Чебурашка» та  № 6 «Теремок» Скадовської  міської  ради оголошено тимчасову перерву в навчально-виховному процесі до 16 липня. Відповідний час у садках використовується для проведення ремонтних робіт.

 

Коштом міського бюджету у закладах дошкільної освіти проведено ряд ремонтних робіт. У яслах-саду «Теремок» проведено заміну каналізаційних труб корпусу № 2, переобладнано приміщення комори в туалетну кімнату для персоналу, у коридорах покладено плитку та пофарбовано стіни, на ігрових майданчиках поновлено тіньові навіси та пофарбовано ігрове обладнання. У ДЗН № 4 «Чебурашка» замінено старе покриття пішохідних доріжок на плиткове, пофарбовано паркан, проведено заміну козирка над центральним входом, проведено поточні ремонти в групах та приміщеннях роздягалень, проведено ремонти дитячих шаф і їх фарбування, оздоблення поверхонь стін, ремонти місця видачі їжі, проведено фарбування сходів, оновлено дизайн у холі першого поверху, на ігровому майданчику проведено заміну залізобетонної конструкції навісу на металевий.

 

У закладах  дошкільної освіти (ясла-садок) № 3 «Дзвіночок»,  № 5 «Червона  шапочка» та № 7 «Казка» Скадовської  міської  ради наразі триває навчально-виховний процес. Секретар виконавчого комітету міської ради перевірила виконання протиепідемічних заходів, стан ведення журналу скринінгу дітей, ведення дезінфекційної роботи у групових приміщеннях та ігрових майданчиках, поточне меню та стан виконання вітамінізації дошкільнят.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора