Скадовська міська громада
Херсонська область, Скадовський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Триває призов на строкову військову службу у 2020 році

Дата: 01.07.2020 16:58
Кількість переглядів: 265

У Херсонській області триває призовна кампанія. Терміни призову громадян на строкову військову службу до Збройних сил України та інших військових формувань перенесено через карантин з квітня-червня на травень-липень. З 15 червня розпочинається відправка строковиків у війська.  

 

Призову на строкову військову службу підпадають чоловіки від 18 до 27 років. Медкомісії розпочали роботу з 9 червня. У планах по Херсонській області набрати 729 майбутніх військовослужбовців. На сьогодні цей план виконано на 70 відсотків, - повідомив помічник військового комісара з правової роботи Костянтин Горішній.

 

27 травня до Верховної ради подано законопроект щодо зміни штрафів у разі ухилення від військової служби до 500 гривень. "Сума в 51 грн. штрафу, яку можна було накласти на військовозобов’язаного чи призовника, на цей час неактуальна, самі розумієте. Запровадження більш строгих мір пов’язане з тим, що є деяка кількість громадян, яка підходить до цього питання недобросовісно. Це обов’язок громадянина захищати свою державу. Виберуть кращих, хто дійсно хоче", - розповів Костянтин Горішній.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора