Скадовська міська громада
Херсонська область, Скадовський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Міжнародний день сім’ї

Дата: 15.05.2020 15:48
Кількість переглядів: 588

Міжнародний день сім’ї, встановлений Генеральною Асамблеєю ООН у 1993 році,  відзначається щорічно 15 травня. З сім’ї починається життя людини, тут відбувається формування її як громадянина і особистості. Вона - джерело любові, поваги, солідарності та прихильності, те, на чому будується будь-яке цивілізоване суспільство, без чого не може існувати людина Благополуччя родини є мірилом розвитку країни.

 

Сім’я, як була, так і залишається берегинею людських цінностей, культури та історичної спадкоємності поколінь, чинником стабільності і розвитку. Саме такі цінності закладено до розвитку Скадовської міської громади, родини скадовчан.  Важливо, коли кожен у родині може виказати і реалізувати власне бачення і думки, впливати на розвиток громади, брати участь у її численних проектах. Для цього механізм роботи міської влади постійно розвивається у напрямку прозорості і доступності для членів громади, проводяться відкриті діалоги – громадські обговорення, звіти, спільні наради. На відповідних засадах, формуються міські програми.

 

І цього року для збереження міцних традицій Скадовської родини, особлива увага направлена на розвиток і підтримку талановитих дітей та молоді, виховання дошкільнят. З численного переліку конкурсів і фестивалів цього літа відкладено проведення «Джазу над морем» та Всеукраїнського благодійного дитячого фестивалю «Чорноморські ігри», всі інші мають намір відбутися на березі Джарилгацької затоки, а це: фестивалі «Чорноморський зорепад», «Натхнення», «Битва за море», «Знаю і захищаю», також  фестиваль повітряних зміїв «Кольорове небо», фестиваль бального танцю «Кубок Чорного моря», відкритий шаховий турнір Джарилгацької затоки та «Веселі старти» для дошкільнят.

 

Курорт Скадовськ завжди славився, як місто для родинного відпочинку, тож сьогодні всі працюють над завданнями з благоустрою та гостинністю нашого приморського краю. А головне, що кожен з нас і всі разом, ми створюємо свій власний світ у домі, який зветься Скадовськ. Огорнуте сонцем і посмішками місто у моря, дарує нам безліч позитиву і здоров’я щодня, цінуймо один одного, адже ми унікальні. Добра і любові нам у цей святковий день!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора