Скадовська міська громада
Херсонська область, Скадовський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Вітаємо з ювілеєм Жука Олександра Володимировича!

Дата: 08.04.2020 10:08
Кількість переглядів: 809

Шановний Олександре Володимировичу!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди  Ювілейного дня народження!

Цього сонячного дня безліч вітань лине на Вашу адресу. Вас цінують як вмілого керівника і громадського діяча, мудрого колегу та вірного товариш. Для великої Скадовської міської родини Ви незамінний господар власної справи. Віддавши десятки років розвитку благоустрою міста, створили міцне підприємство, яке є лідером галузі житлово-комунального господарства.

Сьогодні  щирі слова вітань звучать на Вашу честь, вшановуючи Ваші досягнення як мудрого господаря, депутата міської ради, відзначеного вищими нагородами міської громади. Нехай Ваше життя поповнюється новими здобутками, втілюються плани, здійснюються мрії.

Бажаємо Вам міцного здоров’я, оптимізму та гарного настрою, любові та злагоди у родині. Нехай доля щедро дарує Вам свою благодать, а кожен прожитий день додає ще більше внутрішньої сили та впевненості у здійсненні задуманих планів.

Хай доля збагачує життєвою мудрістю та дарує надійну підтримку друзів і колег. Бажаємо, щоб у Вашій родині панували тепло і мир, у серці - добро і любов, у справах - цілеспрямованість і натхнення. Нехай і в свята, і в будні Вас оточують злагода і щастя у міцному родинному колі. Нових Вам перемог і звершень!

З повагою,
секретар міської ради Сокольчук О.М.,

депутати міської ради, члени та апарат

виконавчого комітету міської ради

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора