Скадовська міська громада
Херсонська область, Скадовський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Де народжується запашний хліб?

Дата: 15.11.2019 14:58
Кількість переглядів: 705

Чи існують люди, байдужі до запаху свіжої, ще гарячої випічки? Кожен з дитинства пам’ятає смак теплої хлібної м’якушки і хрускіт скоринки, запах кориці та родзинок. Але чи уявляєте ви довгий і трудомісткий процес їх приготування?

Фото без опису

Як народжується хліб сьогодні? Відповідь на це запитання вихователі і вихованці ясел-садка «Червона шапочка» вирішили шукати на ПСК «Хлібокомбінат Скадовського райс».  Саме туди  13 та 14 листопада 2019 року  відправились на  екскурсію старші дошкільнята садочка.

 

Цікаву екскурсію провела головний технолог підприємства Мазій Людмила Михайлівна. Вона розповіла, що Скадовський  хлібокомбінат забезпечує якісним хлібом,   хлібобулочними та макаронними виробами все місто Скадовськ та Скадовський  район. З гарним настроєм та з великою цікавістю дітлахи спостерігали за повним процесом виробництва хлібобулочних виробів, від змішування тіста і надання йому форми до транспортування свіжої випічки конвеєром і її пакування.  А ще діти дізналися, що люди тут працюють і вночі, випікаючи хлібобулочні вироби,  щоб зранку всі могли насолодитися запашною випічкою. На добру згадку про екскурсію до хлібокомбінату  діти  отримали смачні подарунки, а також чи не найбільш цінний подарунок – незабутні знання та враження!

 

А найголовніше, що діти ще раз впевнилися, що хліб – основний продукт харчування, головний результат людської праці, його слід берегти. Дошкільнята, посмакувавши смачними гостинцями, із враженнями та гарними емоціями поверталися в садок. Адміністрація ЗДО №5 щиро дякує голові правління Скадовського райст Касьяненку Олександру Івановичу за  організовану екскурсію.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора