Скадовська міська громада
Херсонська область, Скадовський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Сьогодні про актуальне

Дата: 28.10.2019 17:02
Кількість переглядів: 483

Робочий тиждень апарату виконкому міської ради традиційно розпочато з апаратної наради. Сьогодні, 28 жовтня, секретар міської ради Сокольчук О.М. розпочав нараду з обговорення питань благоустрою міста.

Наразі на центральній міській площі проводиться демонтаж плиткового покриття. З відповідних плит на новому міському кладовищі формуються пішохідні доріжки нових секторів. У ході наради Олег Миколайович дав доручення вивчити можливість з облаштування огорожі відповідних секторів міського кладовища.

Фото без опису

На контролі перебуває питання готовності до опалювального сезону, комунальні служби доповіли про утеплення комунікацій житлових будинків, контроль роботи технічних засобів та обладнання, його готовності до роботи у зимовий період.

Цього тижня заплановано проведення чергової акції з благоустрою у місті. Сокольчук О.М. доручив провести нараду з активістами квартальних комітетів та визначити графік та місця розміщення причепів для збору листя і гілля від населення на території міста.

Доручення також були дані щодо визначення ряду земельних ділянок промислового призначення для їх продажу на аукціоні; визначення ряду пропозицій та надання на розгляд депутатів міської ради з використання коштів від продажу місць для ведення торгівлі в літній час 2020 року; початку процедури оформлення парапету міських пляжів з метою подальшого проведення ремонтних робіт; вивчення можливість реалізації проекту відводу дощових вод біля супермаркету «Фреш».



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора