Скадовська міська громада
Херсонська область, Скадовський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Про створення електронного Кадрового резерву майбутніх професіоналів та Резервного банку шукачів роботи

Дата: 16.09.2019 17:11
Кількість переглядів: 618

Роботодавці Херсонської області, як рекреаційної зони, агропромислового комплексу так і машинобудування мають значні економічні перспективи, тому їх розвиток є пріоритетним в регіоні, а відповідно й кількість необхідних працівників на заявлені роботодавцями вакансії також постійно зростає.

Фото без опису

В останні роки спостерігається дисбаланс між попитом і пропозицією робочої сили, що унеможливлює оперативне укомплектування вакансій шукачами роботи та безробітними, які перебувають на обліку в службі зайнятості.

Херсонська обласна служба зайнятості створює Єдиний електронний ресурс, а саме: Кадровий резерв майбутніх професіоналів та Резервний банк шукачів роботи.  За сприяння служби зайнятості, дана інформація допоможе роботодавцям в пошуку працівників, в тому числі розглядаючи кандидатури молодих спеціалістів.

Наповнення Єдиного електронного ресурсу відбуватиметься шляхом заповнення Кадрової анкети за посиланням:

- для Кадрового резерву майбутніх професіоналів (випускників) - реєструйтеся за посиланням: https://drive.google.com/open?id=1lkfy2OEUnWvc5Dqrmx9w5ipTzIDkXzQffTbbJ8-hdoo

- для Резервного банку шукачів роботи - реєструйтеся за посиланням: https://drive.google.com/open?id=13_a1xalkexBQL4hzr7E8Q-ngBe7wFWLQV2T-qKLYuBs.

Зазначена в Єдиному електронному ресурсі інформація буде використовуватися фахівцями служби зайнятості з метою оперативного укомплектування потреби роботодавців та міжрайонного перерозподілу трудових ресурсів. 

Скадовська районна філія Херсонського обласного центру зайнятості наголошує, що кожна особа  може отримати індивідуальну консультацію з питань заповнення анкет в Єдиному електронному ресурсі. Відповіді на питання можливо отримати в кабінетах №8 та №33, а також за телефонами (05537) 5-23-16, (05537) 5-00-68.

Навіть якщо сьогодні Ви маєте надійну перспективу працевлаштування, завжди корисно поцікавитися іншими пропозиціями!

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора