Скадовська міська громада
Херсонська область, Скадовський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Не вирішив ким бути – пройди тестування

Дата: 16.08.2019 15:28
Кількість переглядів: 437

 Як бути, якщо не можеш обрати професію? Або знайшов декілька варіантів, але сумніваєшся, куди вступати? Щоб розвіяти сумніви, служба зайнятості пропонує пройти  безкоштовно онлайн-тести на профорієнтацію, якщо є доступ до мережі Інтернет. Тестування можливо пройти в будь-який зручний час та у звичній обстановці не виходячи з дому.  Ці тести можуть пройти не тільки підлітки віком від 14 років але і дорослі, які бажають змінити професію.

Фото без опису

  Так, звісно, в інтернеті на сьогодні можна знайти профорієнтаційні тести на будь-який смак і колір. Але будь-який безкоштовний тест або тест за гроші повинен відповідати наступним вимогам: бути розробленим тестологами, психологами, педагогами; мати науково обґрунтовані результати; мати різні блоки питань і завдань. Крім того, якісне тестування займає досить тривалий час. Навіть безкоштовний тест на професію повинен складатися більш, ніж з 10 питань і займати більше 5 хвилин часу. Запропоноване службою зайнятості тестування  на вибір професії проводиться за науковими, стандартизованими, перевіреними роками методиками, які відповідають високим стандартам якості та прогностичної ефективності.

  Онлайн-діагностика складається з трьох тестів, кожен з яких необхідний для максимально точного визначення професійних інтересів й цінностей, здібностей і психологічних схильностей особи, яка тестується. За результатами повного тестування ви отримуєте список рекомендованих професій та спеціальностей відповідно до ваших особистих інтересів і схильностей, із зазначенням відсотка відповідності. Ця програма допоможе всім, хто хоче більше пізнати себе і максимально розкрити свої таланти, щоб досягнути успіху в роботі та житті.

  Тестування радимо проходити на вихідних або на канікулах добре відпочилим, з вимкненим телефоном і повним зосередженням.

   Запрошуємо тих, хто ще не знає відповіді на запитання «Ким бути?», звернутися до фахівця з профорієнтації Скадовської районної філії Херсонського обласного центру зайнятості, заявити про своє бажання пройти тестування та отримати індивідуальний код доступу до "персонального кабінету" на сайті для проходження профорієнтаційної діагностики онлайн. Наша адреса: м. Скадовськ, вул. Олександрівська, буд. 32-а, каб. № 8    (І поверх), телефон (05537) 5-23-16.

 Бажаємо обрати професію своєї мрії, а ми в цьому вам допоможемо!

 


 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора