Скадовська міська громада
Херсонська область, Скадовський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Звіт директора ясел-садка комбінованого типу «Чебурашка»

Дата: 15.07.2019 18:17
Кількість переглядів: 503

15 липня 2019 року відбувся звіт директора ясел-садка № 4 комбінованого типу «Чебурашка» Савонік О.В. У обговоренні діяльності дошкільного закладу брала участь заступник міського голови Бутенко О.І.

Фото без опису

Трудовий колектив ясел-садка складає 36 осіб, повідомила директор закладу, що складає 100 відсоткову кадрову забезпеченість. Олена Валеріївна детально поінформувала про напрямки роботи колективу, розкрила складові процесу виховання, їх направленість на всебічний розвиток дітей, створення сучасного навчального простору, підготовку до початкової школи.

Розвиток дитини це й раціональне харчування, побудоване з урахуванням віку дитини, стану її здоров'я та особливостей сезону, проведення численних заходів з навчання перебування в навколишньому середовищі, вироблення норм поведінки, збереження і розвиток фізичної культури.

Головним для роботи колективу ясел-садка є дитина – найцінніший, найдорожчий скарб, сенс життя не тільки для кожної окремо взятої родини, а й суспільства загалом. Саме збереження здоров’я та захист життя дітей – основне завдання, що стоїть перед  колективом, - зазначила у доповіді директор закладу Савонік О.В.

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора