Скадовська міська громада
Херсонська область, Скадовський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Сучасні заняття для дошкільнят міста

Дата: 27.11.2020 13:46
Кількість переглядів: 289

Виховний процес у міських яслах-садках триває, цікаве й корисне майстерно поєднують педагоги дошкільних закладів.

 

Малята групи «Веселка» ясел-садка комбінованого типу № 4 «Чебурашка» потоваришували з клоуном «Гудзиком»,  побували у нього в гостях в країні Ґудзиків (вихователі Костюк Т.В., Уманська С.М.)! Багато цікавого та пізнавального дізнались дітлахи,  допомогли клоуну та його друзям сортувати, рахувати ґудзики, прикрасили різнокольорові сукні, під «цукровою пудрою» шукали солодощі. Діти власноруч змайстрували чудове, незвичайне осіннє дерево. Звісно, жоден не залишився без подарунків – браслетиків на руку та кругленьких смачнющих бубличків за творчість і старання.

 

Сповнене сюрпризів, цікавинок, загадок та випробувань – таким було контрольне заняття в групі «Метелики». Старші дошкільнята, мандруючи мапою та шукаючи чарівні ключі від скрині, виявилися справжніми розумничками. Вправно рахували, порівнювали, вирішували, досліджували та робили припущення. І винагородою за старанність та кмітливість стали смайлики, цукерочки та гарний настрій! Вихователька Карплюк В.В. продемонструвала свою фахову майстерність, професійність, творчість, уміння цікаво і невимушено залучати дітей до пізнавальної та практичної діяльності.  

 

У яслах-садку №3 "Дзвіночок" клоун Вася прийшов на комплексне заняття до старших дошкільнят у старшу групу №1 "Бджілка" (вихователь Ірина Мельниченко). Здобувачі освіти навчили Васю розрізняти частини доби та геометричні фігури, порядковій та зворотній лічбі, додаванню на 1, визначати сусідів числа та, відповідно номеру, закладати фундамент для нового будиночка.

 

Вихованці другої молодшої групи "Квіточка" ЗДО №3 "Дзвіночок" разом з вихователем Катериною Моїсеєнко під час комплексного підсумкового заняття, мандрували в гості до Їжачка. Малята закріпили знання про кольори та їх відтінки, вивчали пору року - осінь, розвивали дрібну моторику пальців рук, допомогли Їжачку зробити запаси овочів та фруктів, які подарувала осінь.

 

У ЗДО 7 (яслах-садку) "Казка", де наразі призупинено освітній процес, велику увагу під час організації дистанційного навчання з вихованцями старшої групи, вихователь Анжеліка Смолієнко приділяє підготовці дітей до школи. Заняття, які проводить педагог в ZOOM, завжди цікаві і захоплюючі. Здобувачі освіти повторюють порядкову та зворотню лічбу, сусідні числа, вивчають нові літери. Дякуючи допомогі батьків, виховний процес триває.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора